'10 spelers verlaten Anderlecht, waaronder enkele grote namen'

'10 spelers verlaten Anderlecht, waaronder enkele grote namen'
Zaterdag 09 juni 2018 - 12:29   I   door Redactie

Bij Anderlecht mogen er heel wat vertrekkers verwacht worden deze zomer. La Dernière Heure maakte een lijst op van een aantal spelers die op vertrekken staan. Dat zijn er heel wat.

Zo is er geen duidelijkheid over Olivier Deschacht. Hij is einde contract en mogelijk keert hij niet meer terug. Voorts dreigen ook Kara Mbodji en Lukasz Teodorczyk de club te verlaten. Anderlecht doet er alles aan om Adrien Trebel te behouden, maar dat wordt erg moeilijk. De Fransman heeft een vertrekwens en er is veel interesse. Dan zitten we al aan vier.

De drie gehuurde spelers, Massimo Bruno, Lazar Markovic en Henry Onyekuru, zullen ook niet meer terugkeren. Daarnaast gaan ook Silvère Ganvoula, Alexandru Chipciu en Ivan Obradovic weg. Er is dus heel veel werk aan de winkel.

Nieuwkomers

Met Elias Cobbaut (KV Mechelen), Yehven Makarenko (KV Kortrijk), Knowledge Musona (KV Oostende), Antonio Milic (KV Oostende), Kristal Abazaj (Skendebreu), Kenny Saïef (AA Gent) en Luka Adzic (Rode Ster Belgrado) werden wel al wat nieuwkomers voorgesteld.

Bovendien heeft RSCA nog steeds belangstelling in Landry Dimata en Chancel Mbemba. De transfer van Ognjen Vranjes is dan weer aanstaande. Dat kon u eerder hier al lezen...

Poll: Logische vertrekkers?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024