Peter Vandenbempt haalt uit naar 2 Club-spelers en is vernietigend voor sterkhouder van Anderlecht

Peter Vandenbempt haalt uit naar 2 Club-spelers en is vernietigend voor sterkhouder van Anderlecht
Maandag 15 mei 2017 - 09:45   I   door Fabian Morren

Er gebeurde toch het één en ander voor, tijdens en na de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht van gisteren. Peter Vandenbempt maakt een analyse en is scherp voor enkele spelers van Club Brugge én van RSCA.

"De zure, wat denigrerende reacties van spelers zoals Vormer en Vanaken op de aanpak van Anderlecht vind ik ongelukkig, om niet te zeggen misplaatst", aldus Vandenbempt bij Radio 1. "Ik herinner mij wel dat Vormer zelf bijvoorbeeld al wel een keer geconfronteerd werd met kritiek op het spel van Club Brugge na gewonnen wedstrijden tegen AA Gent. Die wuifde hij toen weg en zei dat de winst het belangrijkste was. Als Club straks geen kampioen wordt, moet het de schuld bij zichzelf zoeken."

"Het gedrag van die Teodorczyk gisteren op Club Brugge en al eerder eigenlijk, dat is gewoon een smet op het imago van een fiere, trotse club als Anderlecht. Als je als bestuur vragen hebt bij de houding van Vanhaezebrouck langs de lijn - of die dan wel trainer kan worden van RSCA - wat moet je dan doen met Teodorczyk? Bij Anderlecht heeft blijkbaar niemand vat op hem."

Foto: VRT

TAGS  I  peter vandenbempt

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022