"Wasilewski lag daar te janken als een klein kind, het ging door merg en been"

Woensdag 09 november 2016 - 06:26   I   door Redactie

Het boek 'De Voorzitter' bundelt 19 interviews met prominente huidige of ex-clubleiders over de voetbalwereld. Het Laatste Nieuws publiceerde een exclusieve voorpublicatie.

Zo komt Roger Vanden Stock terug op dat akelige moment dat Marcin Wasilewski een dubbele open beenbreuk opliep na de overtreding van Axel Witsel. De feiten dateren van 2009. "Wat ik toen gezien en vooral gehoord heb, zal ik nooit vergeten. Marcin - een boom van een vent - die lag te janken als een klein kind", aldus Vanden Stock.

"Werkelijk 'kermen van de zeer'. Die kreten gingen door merg en been. Ik hoor ze vandaag nog steeds als ik aan dat moment terugdenk. Dat moment heeft mij enorm aangegrepen. Ook wat daarna volgde - zijn maandenlange revalidatie, zijn comeback en zijn afscheid door de grote poort - heeft heel wat met me gedaan. Ik ben zelden zo blij geweest als voor Marcin. Dat hij na zijn passage bij ons, en alles wat hij hier heeft meegemaakt, nog landskampioen is geworden met Leicester, vervult me dan ook met grote trots."

TAGS  I  Marcin Wasilewski  I   Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024