AA Gent lanceert oproep aan de fans voor belangrijk EL-duel

AA Gent lanceert oproep aan de fans voor belangrijk EL-duel
Donderdag 10 november 2016 - 14:25   I  

Op 24 november staat er voor AA Gent een levensbelangrijk duel op het programma in de Europa League. Tegen Braga moet er absoluut gewonnen worden, daarom deed Gent een oproep aan de fans.

"De wedstrijd tegen Braga zal wellicht allesbepalend zijn, daarom rekenen we op jullie massale steun", zegt trainer Hein Vanhaezebrouck op de clubwebsite. "Wij hopen het stadion vol te krijgen en hopen enorme steun te krijgen zoals we die van jullie altijd gekregen hebben."

Gent wil een gigantische blauw-witte muur optrekken door gratis sjaals uit te delen in het stadion. "Een boost voor de spelers, een statement van de fans en een garantie voor een onvergetelijke sfeer! Vorig jaar imponeerde Gent met zijn vlaggenacties, nu wil de club zoveel mogelijk supporters samenbrengen op opnieuw voor een blauw-witte muur te zorgen."

Tegen Braga moet er gewonnen worden. Gent staat momenteel derde met vier punten, Braga is tweede met vijf punten. Bij winst springt Gent dus over Braga, bij verlies is het Europees avontuur van Gent voorbij.

TAGS  I  Gent  I   Hein Vanhaezebrouck  I   Braga

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024