Dembele zag toptransfer aan zijn neus voorbijgaan om opvallende reden

Dembele zag toptransfer aan zijn neus voorbijgaan om opvallende reden
Donderdag 10 november 2016 - 15:05   I  

Moussa Dembele is, als hij tenminste fit is, een van de sterkhouders bij Tottenham Hotspur. Toch had zijn carrière er helemaal anders kunnen uitzien. Een andere topclub in Engeland besloot uiteindelijk hem niet te kopen om een opvallende reden.

De voormalige Liverpool-middenvelder Gary Gillespie liet zich uit over een gesprek dat hij had met een ex-Liverpool-manager, die hij niet bij naam noemt. "Ik had een gesprek met een ex-Liverpool-manager, en toen we over Dembele praatten zei ik 'waarom heb je niet geprobeerd hem te kopen?'", vertelt hij aan BBC Radio 5.

"Hij zei: 'zijn statistieken zijn slecht, hij creëert niet genoeg kansen, scoort niet genoeg doelpunten.' Dat is dus waarschijnlijk ook de reden dat Tottenham hem dieper op het middenveld zette, waar het niet zo essentieel is om goals te scoren of kansen te creëren. Ik heb hem bezig gezien en hij is waarschijnlijk een van de meest technisch verfijnde middenvelders in het land op dit moment, maar hij scoort gewoon te weinig doelpunten."

TAGS  I  Moussa Dembele  I   Gary Gillespie  I   Liverpool  I   Tottenham

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022