Mertens kritisch voor Rode Duivels én Oranje: "Jammer dat ze zo speelden"

Mertens kritisch voor Rode Duivels én Oranje:
Donderdag 10 november 2016 - 15:15   I  

Dries Mertens kreeg geen cadeau door tegen Nederland als diepe spits opgesteld te worden. De Rode Duivel werkte hard maar kon niet scoren. Na de wedstrijd liet hij zich kritisch uit over het spel van Nederland, maar vond ook dat de Rode Duivels beter konden.

"Vandaag was het een moeilijke wedstrijd, ze stonden met drie achteraan en ik was een beetje alleen voorin", verklaarde Mertens bij RTBF. "We moeten blijven werken. Gelukkig maken we de 1-1, het doet altijd goed niet te verliezen. Maar we hadden het beter moeten doen vandaag."

Mertens had wel een goede kopkans. "Erg jammer dat ik niet scoorde met het hoofd want dan zou het 0-1 staan en het doet altijd deugd om te scoren in de aanval. Het was een erg goede voorzet van Kevin. Het is jammer dat ik de bal niet laag kan houden maar misschien lukt dat zondag wel! Maar goed, ik denk dat het er wel aan te zien was dat het vandaag een oefenwedstrijd was, met al de wissels, het lage ritme... dat is niet makkelijk."

"Ik voelde me goed maar het is jammer dat zij zo laag en extra defensief speelden. Zo was het niet makkelijk om aan te vallen, maar ik geloof dat we vandaag meer hadden kunnen doen."

TAGS  I  Dries Mertens  I   Nederland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024