5 mogelijke opvolgers voor René Weiler bij Anderlecht

5 mogelijke opvolgers voor René Weiler bij Anderlecht
Vrijdag 11 november 2016 - 11:11   I   door Redactie

René Weiler kan de twijfelaars bij Anderlecht voorlopig niet over de streep trekken. De resultaten en prestaties van paars-wit zijn te wisselvallig. Wat als Anderlecht straks toch moet ingrijpen? Dan moet het op zoek naar een opvolger voor de Zwitser. Misschien wordt dat wel één van deze vijf. We zetten 5 mogelijke opvolgers op een rij.

1. Hein Vanhaezebrouck: Levert uitstekend werk bij AA Gent, pakte zelfs de titel met de Buffalo's. Is een Belgische topcoach, die iets kan neerzetten. Moet ook lukken bij Anderlecht.

2. Frank De Boer: Was in de zomer al in beeld bij Anderlecht. Werd na enkele maande nal ontslagen bij Inter Milaan. Deed echter wel prima werk bij Ajax.

3. Felice Mazzu: Onlangs schoof Filip Joos hem nog naar voor als mogelijke opvolger van René Weiler. Mazzu doet het prima als trainer bij Charleroi en staat ook bij Club Brugge hoog aangeschreven.

4. Frank Vercauteren: Zit momenteel zonder club. Liet wel weten dat een terugkeer naar België momenteel voor hem geen prioriteit geniet. Maar wat als zijn voormalige grote liefde aan de deur klopt? Werd in België al eerder kampioen met Anderlecht en RC Genk.

5. Michel Preud'homme: De kans is waanzinnig klein dat hij ooit nog trainer van Anderlecht zal worden. Liep nochtans altijd hoog op met paars-wit, maar sinds hij naar Club Brugge verhuisde, bekoelde de relatie. Vooral het feit dat hij door de Anderlecht-fans zo zwaar op de korrel werd genomen tijdens de uitwedstrijden van Club in het Constant Vanden Stockstadion, hebben de relatie flink verzuurd.

TAGS  I  René Weiler  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024