Raiola komt met schokkende uitspraken over Donnarumma

Raiola komt met schokkende uitspraken over Donnarumma
Maandag 19 juni 2017 - 13:28   I   door Redactie

Gianluigi Donnarumma besliste om zijn contract niet te verlengen en zal de club deze zomer verlaten. Manager Mino Raiola schoffeerde AC Milan.

Hij wou bij Milan blijven. Hij heeft zich daar altijd goed gevoeld, maar de laatste tijd behandelde de club hem verschrikkelijk", vertelt Raiola in de Gazzetta dello Sport. "We hadden tijd en ruimte gevraagd zodat Donnarumma er rustig over kon nadenken, maar Milan vertelde alles aan de pers."

"Een deel van de supporters keerde zich tegen hem en de club deed niets om hem te beschermen. De situatie maakte Donnarumma triest."

"Vooral sportief directeur Mirabelli gedroeg zich bijzonder agressief. Hij zei: "Als je niet bijtekent, beland je in de tribunes. Donnarumma en zijn familie werden bedreigd, ook met de dood."

"Donnarumma was klaar om te tekenen, maar door het negatieve klimaat werden de onderhandelingen stopgezet. Er is zelfs nooit gesproken over geld."

"Wat nu? De bal ligt in het kamp van AC Milan. Donnarumma dreigt een heel jaar te verliezen. Er is interesse, maar we hebben nog geen overeenkomst met een andere club."

TAGS  I  AC Milan  I   Gianluigi Donnarumma

dinsdag 16 juli 2024

maandag 15 juli 2024

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024