"Roberto Martinez is het onwaardig om bondscoach te zijn"

Maandag 14 november 2016 - 06:20   I   door Redactie

De Rode Duivels hielden dan wel een gala-avond tegen Estland, niet iedereen is overtuigd van de bondscoach. Hugo Camps haalt in zijn column in Het Laatste Nieuws zwaar uit.

Camps vindt het vooral niet kunnen dat de bondscoach Timmy Simons bij de selectie haalde. "Simons zal zelf ook beseffen hoe lachwekkend zijn selectie is. Timmy is geen dombo met een navel als een wereldbol. Hij kent zijn plaats, en die is niet in het nationale team. In het veteranenelftal? Alla!", aldus Camps.

"Het rekruteringsbeleid van bondscoach Roberto Mártinez lijkt stilaan dat van een schaapherder zonder hond. Zou hij nog weten wie wie is? Dat er in eerste klasse nog een stuk of dertig backs en evenveel centrale verdedigers wekelijks de shoes aanbinden? Zulte Waregem is echt niet verkeerd. Ik bespeur een fikse dosis hoogmoed bij Mártinez. Zijn schoffering van Nicolas Lombaerts is minabel. Een daad van ongekende schofterigheid, een keuzeheer onwaardig. Misschien ligt het aan zijn entourage, maar dan hoort een bondscoach die entourage linea recta naar het vilbeluik te verwijzen. Hij gaat tenslotte over zijn eigen noblesse."

TAGS  I  Hugo Camps  I   Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024