Beerschot-Wilrijk haalt vijf versterkingen

Beerschot-Wilrijk haalt vijf versterkingen
Zaterdag 01 juli 2017 - 08:12   I   door Redactie

Beerschot-Wilrijk is van plan om zich nog gevoelig te versterken tegen de start van het nieuwe seizoen. Dat zegt voorzitter Eric Roef.

"We gaan zeker niet roepen dat we voluit voor een vijfde titel op rij gaan”, zegt Roef in Gazet van Antwerpen. “Het is wel onze ambitie om mee te doen met de top vier. Of dat zal lukken, weet je nooit."

"Het probleem is natuurlijk dat alle ploegen van 1B met die ambitie starten. We beseffen dat het een moeilijk seizoen zal worden, maar dat schrikt ons niet af. We zullen goed gewapend zijn. Ondertussen bouwen we verder aan de toekomst van de club.”

"Vermits het de bedoeling is om elke positie dubbel te kunnen bezetten, is ons huiswerk nog niet af”, vervolgt Roef. “We willen minstens nog voor een vijftal posities spelers aantrekken. Er wordt gesproken met een doelman, een rechtsback, een centrale verdediger, een linkermiddenvelder en met twee spitsen."

"Volgende week ben ik weer in het land. Dan hoop ik toch een aantal van die dossiers te kunnen afronden, zodat we met een zo goed als volledige kern op stage kunnen vertrekken.”

TAGS  I  beerschot-wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024