Kortrijk en Standard delen de punten na doelpuntenkermis

Zaterdag 15 oktober 2016 - 22:04   I   door Redactie

Kortrijk en Standard hebben na een knotsgekke eerste helft de punten gedeeld. Aan de rust stond het al 3-3 en daar veranderde in de tweede helft niets meer aan.

In de eerste helft kwamen we ogen tekort. Na een goeie voorzet van Edmilson maakte Orlando er in het eerste kwartier al 0-1 van. De vreugde van Standard duurde nog geen minuut of het stond al opnieuw gelijk. De onvermijdelijke Idriss Saadi zorgde voor de 1-1. Maar in een knotsgekke eerste helft stond het al snel weer 1-2. Een voorzet van Andrade werd door Orlando feilloos binnengekopt.

Weer twee minuten later knokte Kortrijk zich opnieuw naast de bezoekers. Ditmaal was het Hervé Kage die een voorzet van Rolland in doel wist te werken. Erop en erover dachten ze bij Kortrijk, en met succes. Totovytskyy kon vrij inkoppen op een vrijschop van Kage en zorgde voor de 3-2. Nog was het niet voorbij, want vier minuten voor rust stelde Trebel weer gelijk: 3-3.

Hoe goed de eerste helft was, zo matig was de tweede. De doelmannen kregen nog amper werk op te knappen. Zo stevende de wedstrijd al snel op een gelijkspel af. Beide ploegen schieten niet zoveel op met die puntendeling.

KortrijkStandard 3-3
12′ Orlando 0-1, 14′ Saadi 1-1, 17′ Orlando 1-2, 19′ Kage 2-2, Totovytskyy 3-2, 41′ Trebel 3-3