"Kevin De Bruyne gedraagt zich als een nukkige vedette bij de Rode Duivels"

Dinsdag 15 november 2016 - 06:27   I   door Redactie

Roberto Martinez en zijn assistenten zijn erg geschrokken van Kevin De Bruyne bij de Rode Duivels. Dat schrijft Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws.

"De nieuwe bewindsbepalers in en rond de nationale ploeg zijn allemaal ferm geschrokken van hoéveel aandacht en nestwarmte De Bruyne wel nodig heeft. Het volstaat niet om er enkele eieren onder te leggen, er dienen hele dozen aangerukt. Het plantje heeft niet zomaar wat water nodig, maar volle liters. Gelukkig is de rest van de kleedkamer inmiddels vertrouwd met de nukkigheden van De Bruyne en aanvaarden zij het vedetje in Kevin - klasbak met een handleiding", aldus Keygnaert.

"Maar intussen houdt iedereen zijn hart vast eenmaal De Bruyne in de zomer van 2018 neerstrijkt in het verre Rusland en er zijn intrek neemt in een kil hotel met alleen maar nors kijkende mannetjes en wodka in zijn minibar, ver van alles wat hem blij maakt. Nu al wordt duidelijk dat het succes op het WK voor een groot deel zal afhangen van de emoties van Kevin De Bruyne."

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I   Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024