Regels van Guardiola over seks verklapt: "Spieren van Messi zijn daardoor verbeterd"

Regels van Guardiola over seks verklapt:
Dinsdag 15 november 2016 - 08:37   I   door Redactie

Samir Nasri speelt nu bij Sevilla. Hij maakte nog heel even Pep Guardiola mee bij Manchester City.

"Guardiola liet me bepaalde dingen inzien. Hij vertelde dat ik er met mijn hoofd niet bij was, dat ik een probleem had. Dat zei hij diverse keren en hij gaf me zelfs letterlijk een schop onder mijn kont", vertelt de Fransman in L'Equipe du soir. "Toen ik terugkwam van vakantie, na een jaar met blessureleed en privéproblemen, was ik een beetje uit vorm. Niet zo erg als werd beweerd, maar ik had een beetje overgewicht. Vier kilo. Bij Guardiola moet je niet over de 2,5 kilo heengaan. Dan train je niet meer met de groep mee."

"Guardiola vertelde me dat iemand met mijn kwaliteiten niet voor Manchester City zou moeten spelen, maar voor Barcelona", zo vervolgt Nasri. "We hadden enkele gesprekken. Hij wilde dat ik bleef, maar ik wilde weg. Hij kon mij geen basisplaats verzekeren. Ik wilde spelen. Guardiola vond dat ik een fout maakte, maar ik heb nog een contract voor twee jaar."

Nasri verklapt ook een van de geheimen van de Spaanse coach. "Sex mag van Guardiola alleen voor middernacht, om zo goed je rust te kunnen pakken. Ook als je dag erna vrij bent. Hij verzekerde dat hij dat ook bij Lionel Messi had toegepast en sindsdien waren de spieren van Messi aanzienlijk verbeterd."

TAGS  I  Pep Guardiola  I   Samir Nasri  I   Manchester City

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024