Ex-speler Kaya heeft nog een eitje te pellen met Anderlecht: "Ik was boos"

Ex-speler Kaya heeft nog een eitje te pellen met Anderlecht:
Dinsdag 15 november 2016 - 14:21   I  

Komend weekend staat de topper tussen Anderlecht en Zulte Waregem op het programma. De draaischijf bij die laatste is Onur Kaya, die ook een verleden heeft bij Anderlecht.

Kaya had graag voor de eerste ploeg van Anderlecht gespeeld, maar dat is anders gelopen. "Het is evident dat ik daarvan gedroomd heb. Daar ga ik niet om liegen", vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. "Als jonge kerel zag ik Marc Degryse en Luc Nilis aan het werk. Anderlecht had een fantastisch elftal dat elke Belgische tegenstander zoek speelde. Ik heb er geen spijt van dat ik bij de jeugd van Anderlecht voetbalde." 

"Aanvankelijk was ik boos dat ze niet in mij geloofden, maar nu breek ik mijn hoofd niet meer over het waarom. Ik was zogezegd te klein, zoals Dries Mertens en Sven Kums, maar dat zijn toch geen slechte voetballers, wel? Mocht ik groter geweest zijn, dan was ik waarschijnlijk sterker in de duels en beter met het hoofd, maar zou ik dan zo snel geweest zijn als nu? Toen ik 15 jaar was, zag Vitesse potentieel in mij en ben ik vertrokken."

TAGS  I  Onur Kaya  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024