'Wilde transferplannen in de maak voor Januzaj'

'Wilde transferplannen in de maak voor Januzaj'
Dinsdag 15 november 2016 - 19:30   I   door Redactie

Adnan Januzaj was tijdens het WK in Brazilië nog een fiere Rode Duivel, maar enkele jaren later is er van de talentvolle aanvaller geen spoor meer. Nochtans is Januzaj nog steeds eigendom van Manchester United, toch een Europese grootmacht, ondanks de mindere seizoenen.

De gewezen Rode Duivel paste niet binnen de plannen van José Mourinho en werd daarom uitgeleend aan het Engelse Sunderland. Ook daar kon Januzaj nog geen fantastische dingen tonen. Nochtans was het diezelfde trainer, David Moyes, die hem lanceerde bij Manchester United.

Het bestuur van Manchester United zou ondertussen het geloof in Januzaj stilaan opgegeven hebben en daarom beslist hebben om hem definitief van de hand te doen. Voorwaarde zou wel zijn dat de club die hem koopt een terugkoopclausule in het contract laat opnemen voor Manchester United. De Engelse grootmacht wil namelijk geen tweede geval Pogba meemaken. Die verliet Manchester United in het verleden voor Juventus, waar hij helemaal doorbrakken. Hij werd enkele jaren later voor vele miljoenen wel teruggehaald door Mourinho. 

TAGS  I  Sunderland  I   Nieuws  I   Geruchten  I   Manchester United  I   Adnan Januzaj

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024