Broos: "Ik vergeef het Anderlecht nooit"

Broos:
Zaterdag 08 juli 2017 - 16:32   I   door Redactie

Hugo Broos boekt groot succes als bondscoach van Kameroen. In de Jupiler Pro League was hij verstoten, maar nu toont hij zijn grote gelijk.

Hugo Broos haalt in 'De Morgen' ook uit naar Anderlecht. Daar werd hij ontslagen. "Het gaat er mij niet om dat ze mij aan de deur hebben gezet. Ik voelde de bui ook wel hangen. Maar het is de manier waarop."

"Op weg naar huis krijg ik telefoon van een journalist van Het Nieuwsblad die duidelijk had vernomen dat ik mijn C4 zou krijgen. Terwijl ik nog van niets wist. Ik heb meteen naar Van Holsbeeck gebeld. 'Herman, moet ik in Brussel blijven of moet ik naar huis rijden?' 'Wacht Hugo, ik bel u meteen terug.' Drie kwartier heb ik daar als een sukkelaar staan wachten op een parking naast de weg, tot Herman mij terugbelde om te zeggen dat ik in Anderlecht mijn ontslagbrief kon komen tekenen."

"Pas op, ik zeg vriendelijk goedendag als ik voorzitter Roger Vanden Stock tegenkom. Maar verteren zal het nooit. Omdat ik er zo van overtuigd was dat men mij respecteerde."

TAGS  I  Anderlecht  I   Hugo Broos

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024