Verbannen Jordan Remacle trapt na naar John Bico

Verbannen Jordan Remacle trapt na naar John Bico
Woensdag 16 november 2016 - 09:32   I  

Veel plezier heeft Jordan Remacle niet beleefd aan de passage van Bico bij Antwerp. Onder zijn bewind werd hij uit de ploeg gezet.

Nu Bico vertrokken is bij Antwerp, kan Remacle eindelijk zijn zegje doen. "Zoals veel spelers, supporters en sponsors, denk ik dat het vertrek van Bico het beste is dat kon gebeuren voor de club", vertelt Remacle bij Sporza. "Dit is een opluchting. Ik denk dat een verdere samenwerking niet meer mogelijk was. De groep heeft zich nooit kunnen aanpassen aan zijn methodes. Niet tijdens de training en niet in zijn manier van communiceren. Ik ben al een tijdje profvoetballer en Bico had een totaal andere aanpak dan wat ik ooit eerder heb meegemaakt. Wat het probleem was met de spelers? Er waren bijna niet anders dan interne discussies, maar die blijven ook intern. Ik hoop met heel mijn hart dat Antwerp snel het hoofd recht, want deze club verdient beter."

Bico mag dan wel weg zijn, over zijn eigen toekomst bij de club heeft Remacle voorlopig nog het raden. "Ik was verrast dat ik uit de groep werd gezet, omdat ik nooit de keuzes van meneer Bico in vraag heb gesteld. Zelfs niet als ik op de bank zat. Ik hoop nu snel een gesprek te hebben met de voorzitter, want ik was verwonderd, zelfs een beetje ontgoocheld, over wat hij gezegd heeft. Ik dacht dat het probleem opgelost zou zijn met het vertrek van Bico, maar ik heb me blijkbaar vergist. Ik ga dus antwoorden zoeken op mijn vragen."

TAGS  I  Jordan Remacle  I   John Bico  I   Antwerp

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022