Aleksandar Mitrovic begrijpt helemaal niets van Andelecht

Aleksandar Mitrovic begrijpt helemaal niets van Andelecht
Donderdag 17 november 2016 - 06:00   I   door Redactie

Ivan Obradovic speelde met Servië tegen Wales de hele wedstrijd. Opmerkelijk genoeg kreeg hij die kans bij zijn club Anderlecht helemaal nog niet.

Aleksandar Mitrovic, ploeggenoot van Obradovic bij Servië en ex-speler van Anderlecht, begrijpt er niks van. “Tegen Wales was Obradovic onze beste man”, aldus Mitrovic in Het Nieuwsblad. “Zeggen ze bij Anderlecht dat hij zijn snelheid kwijt is? Je moet hem eens zien sprinten!”

“De coach praatte af en toe met mij”, vertelt Obradovic. “Ik respecteer zijn keuzes, maar soms ging ik niet akkoord. Zo klopt het wel dat ik tijdens de voorbereiding niet vol in de duels ging. Drie jaar geleden bij Zaragoza scheurde ik al eens de kruisbanden van mijn andere knie en ik ben geen jonkie meer die overal invliegt. Maar die mentale barrière ben ik nu toch al vele weken voorbij, ik tackel weer zoals tevoren."

"Dat ik mijn snelheid kwijt was, vond ik geen argument. Zoiets komt snel terug als je enkele matchen op het hoogste niveau mag meedoen. Nu ga ik toch eens met Weiler praten over wat hij van mij verlangt, want natuurlijk wil ik meer spelen. Wil Anderlecht in januari een nieuwe linksback? Wel, ik heb nog anderhalve maand om te bewijzen wat ik waard ben. Ik heb nooit aan mezelf getwijfeld en ben klaar om om de drie dagen een wedstrijd te spelen.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Aleksandar Mitrovic  I   Ivan Obradovic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024