Van Moer vreest dat deze topclub naast play-off I grijpt

Van Moer vreest dat deze topclub naast play-off I grijpt
Maandag 17 oktober 2016 - 08:07   I   door Redactie

Wilfried Van Moer maakt zich toch enigszins zorgen over RC Genk. De Limburgers gooiden ook bij Moeskroen de punten te grabbel.

Genk staat momenteel op een teleurstellende negende plaats. “In de voorbije seizoenen kon je op voorhand vijf van de zes deelnemers aan play-off 1 aanduiden”, weet Van Moer in Het Belang van Limburg. “Dit seizoen lijkt het anders te zullen uitdraaien. Zulte Waregem, Charleroi, Kortrijk, Oostende, ze staan te drummen. Ik stel me bij Genk vragen over de mentaliteit. Die eerste tegengoal was om te lachen. Waarom laat Walsh, die toch niet vies is van een vuile fout, Trézéguet daar zomaar lopen? En wat doen die verdedigers?”

“Neem ook Bailey. Een klasbak. Misschien is hij donderdag tegen Bilbao de absolute uitblinker. Maar Moeskroen, de Belgische competitie? Zaterdag liet hij het afweten. Genk is voor hem maar een opstapje naar iets hoger. Dus kiest hij blijkbaar zijn matchen. Als trainer word je er zot van. De vervanging van Bailey was vanwege Maes wellicht een signaal. Maar of hij zich dat aantrekt, is een ander paar mouwen. Feit is: op verplaatsing zal Genk meer punten moeten gaan pakken. Anders wordt play-off 1 een dubbeltje op zijn kant.”

TAGS  I  Wilfried Van Moer  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024