Thorgan Hazard ziet een belangrijk verschil tussen Martinez en Wilmots

Thorgan Hazard ziet een belangrijk verschil tussen Martinez en Wilmots
Vrijdag 18 november 2016 - 10:09   I  

Voor de buitenwereld lijkt het duidelijk: er is dag en nacht verschil tussen Marc Wilmots en Roberto Martinez. Maar ervaren de spelers dat ook zo? Thorgan Hazard doet zijn zegje.

"We hebben ons wel moeten aanpassen want alles was in het Engels. We zien dat het werk goed gedaan wordt. Het team wint en ik denk dat het nog beter zal gaan in de komende maanden en jaren", vertelt hij aan RTBF. "Iedereen ziet dat de coach het goed doet. Roberto Martinez is zeer sterk met zijn toespraken. Wanneer hij praat, ook al is het in het Engels, dan weekt hij iets los. Je hebt zin om het beste van jezelf te geven om hem tevreden te houden."

Het grote verschil met Wilmots ligt vooral in de discipline. "De discipline is veel strikter nu dan ervoor. Als iemand te laat kwam met Wilmots, werd die ook op de vingers getikt, maar nu is het toch nog veel erger."

Ook aan het systeem geeft Hazard een duidelijke voorkeur. "Iedereen is tevreden met het systeem want het staat ons toe offensief voetbal te spelen. Eden Hazard, Dries Mertens en Kevin De Bruyne kunnen zich zo concentreren op het offensieve aspect."

TAGS  I  Thorgan Hazard  I   Marc Wilmots  I   Roberto Martinez

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023