Kapitein Hanni reageert op staalharde kritiek van Weiler

Kapitein Hanni reageert op staalharde kritiek van Weiler
Vrijdag 18 november 2016 - 11:03   I  

In een interview met Het Laatste Nieuws haalde Anderlecht-trainer René Weiler hard uit naar zijn ploeg. Er zou niet genoeg kwaliteit zijn. Sofiane Hanni reageerde al op de kritiek van zijn trainer.

"De woorden van de coach zijn geen gespreksonderwerp in de kleedkamer, nee. Maar we zijn allemaal competitiebeesten. Door zulke prikjes wil je reageren, ook als ploeg", aldus Hanni op zijn persconferentie. "Het is nu aan ons om dat te doen. Het is niet per se slecht dat er af en toe wat beweegt. De kritiek kan ons verderhelpen." 

Zondag is er de topper tegen leider Zulte Waregem. "In het begin van het seizoen had niemand verwacht dat ze zo ver voor zouden staan. Maar ze hebben bewezen dat ze die eerste plaats verdienen. Het is een goede ploeg. Maar we gaan naar daar om de drie punten te pakken, da's duidelijk. Ik heb niet gespeeld bij de nationale ploeg, dus ik voel me fris. Dat wij meer internationals hebben dan Zulte Waregem en dus minder hebben kunnen rusten? Ach, dat blijft voor mij een detail."

Ondanks een sterke start deemsterde ook Hanni wat weg bij Anderlecht. Toch wijt hij dit niet aan de druk die men op hem legt. "Neen, de buitenwereld verwacht niet te veel van mij. Ik ben hier om het verschil te maken. Als je die ambitie hebt, dan moet je je niet verstoppen. Ik ben er fiér op om voor Anderlecht te voetballen. Dat was altijd al mijn doel sinds ik naar België verhuisde. En nu ik hier ben, wil ik meer. Het is niet omdat ik nu op Anderlecht ben, dat ik content ben met louter het feit dat ik hier bén. Ik wil hier een verhaal schrijven. Daar werk ik elke dag voor. Als ik voetballer ben geworden, dan is dat ook met een doel: elke keer weer winnen."

TAGS  I  Sofiane Hanni  I   Anderlecht  I   Rene Weiler

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024