Blunderend Club geeft riante uitgangspositie weg

Woensdag 26 juli 2017 - 22:51   I   door Redactie

Club Brugge heeft geen goeie uitgangspositie behaald in de Champions League-voorronde tegen Basaksehir. Blauw-zwart speelde 3-3 gelijk. Lange tijd stond Club 2-0 voor, maar door defensief gestuntel werd het zelfs 2-3. Stefano Denswil voorkwam een klein drama.

De wedstrijd kon voor Club niet beter beginnen. Refaelov bediende nieuwkomer Dennis en die trapte het leer onhoudbaar in de hoek binnen. Nauwelijks tien minuten later was het al 2-0. Een vrije trap van Stefano Denswil ging heerlijk binnen.

Club scoorde aan 100 procent. Blauw-zwart kwam daarna niet nog aan veel kansen. Basaksehir kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd, al resulteerde dat in de eerste helft nog niet in goals. Dat gebeurde echter wel na de rust. Marcio Mossoro zorgde met een schitterende goal voor de aansluitingstreffer na balverlies van Nakamba.

Nauwelijks enkele minuten later bezorgde Elrijo Elia de thuisploeg een nieuwe kater. Weer ging er een blunder in de defensie van Club aan vooraf. Ditmaal letten Engels en Palacios niet op en strafte Elia het af. Nadien maakte Mossoro er na een ongelukkige tussenkomst van Mechele 2-3 van. Via opnieuw een vrije trap van Denswil kwam de thuisploeg toch weer langszij. Doelman Volkan kwam ook rijkelijk te laat.

Club Brugge - Basaksehir 3-3
7' Dennis 1-0, 16' Denswil 2-0, 60' Mosoro 1-2, 65' Elia 2-2, 75' Mosoro 2-3, 80' Denswil 3-3

Poll: Wat vond je van de prestatie van Club Brugge?