Drama: AA Gent nu al uit Europa

Donderdag 03 augustus 2017 - 22:24   I   door Redactie

AA Gent is uitgeschakeld in Europa. De Buffalo's verloren met 3-1 bij het Oostenrijkse Altach in de voorronde van de Europa League. De heenmatch was op een 1-1-gelijkspel geëindigd.

Ngamaleu vloerde de uitgekomen Rinne met een lob en bracht Altach al heel snel op voorsprong. Op slag van rusten klom Gent weer langszij. Coulibaly ging neer in het strafschopgebied: penalty en die werd omgezet door Milicevic.

Na de rust ging het echter helemaal fout voor Gent. Stefan Mitrovic kreeg meteen in de tweede helft een tweede geel. Andrijasevic viel uit met een blessure en het werd allemaal nog erger. De 2-1 hing in de lucht en die viel ook. Stefan Nutz haalde uit en gaf Rinne het nakijken. Kort voor het einde besliste Dobras de wedstrijd: 3-1.