Is hij de schuldige van de ellende bij Anderlecht? "Sinds zijn komst is de club achteruitgegaan"

Is hij de schuldige van de ellende bij Anderlecht?
Zondag 20 november 2016 - 22:05   I  

Anderlecht leed een erg pijnlijk verlies tegen Zulte Waregem. Er worden grote vragen gesteld bij trainer René Weiler, al zoeken anderen het verder dan de huidige trainer.

Philippe Albert, ex-Anderlecht en nu analist bij RTBF, zag het met lede ogen aan. "Badji haalde zijn niveau niet. Als je op het middenveld tegen Lerager en Meité moet spelen, en daarbovenop ook nog eens Kaya en Cordaro, dan wordt het moeilijk. Tielemans verdween wat uit de wedstrijd in de tweede helft en Dendoncker speelde te diep bij die driemansverdediging. De veranderingen die Weiler doorvoerde hadden niet het gewenste effect."

Anderlecht gaat zo mogelijk een derde jaar zonder titel tegemoet. Volgens Albert moet er echter ook gekeken worden naar de puinhoop die ex-trainer Besnik Hasi achterliet. "Het zal erg moeilijk worden om eruit te komen, maar alle schuld bij Weiler leggen zou te makkelijk zijn. Ik geloof dat Anderlecht al twee jaar stagneert en achteruitgaat, sinds Hasi heeft overgenomen. Het is geen cadeau voor Weiler om dit team weer op de rails te zetten", besloot Albert.

TAGS  I  Anderlecht  I   Besnik Hasi  I   Rene Weiler

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024