Frank Raes: "Hij is de sleutel tot het succes van Extra Time"

Frank Raes:
Maandag 21 november 2016 - 06:54   I   door Redactie

Extra Time haalt steeds goede kijkcijfers. Meer dan 200.000 kijkers stemmen gemiddeld af op het praatprogramma over voetbal. Voor veel fans is het een vaste afspraak geworden.

"Als je dan ziet wat ons uitzenduur is, op welke zender we zitten en wie onze concurrenten zijn, dan ben ik een gelukkige presentator", zegt Frank Raes, die iedere uitzending in goede banen leidt. "Maar ook omdat we nu toch al jaren meedraaien aan een frequentie van veertig uitzendingen per jaar. Da's niet niks. Fictiemakers gaan voor zes of zeven afleveringen per reeks."

"Met Thibaut Courtois hadden we vorige week een topper beet, maar eigenlijk hebben we al een heel seizoen geluk. Anderlecht-patron Herman Van Holsbeeck, Onur Kaya van Waregem, Stefano Denswil van Brugge: ze komen allemaal. Ze zitten aan een tafel waar alleen maar specialisten zitten, mannen die voetbal ademen. Ons vast panel is niet geweldig uitgebreid, maar zit wel goed in elkaar. Dat zorgt er ook voor dat de gasten hun ding kunnen doen. En een pluim ook voor onze eindredacteur Pieter Boone, één van de sleutels van ons succes - al ziet de kijker hem nooit."

TAGS  I  Frank Raes  I   Extra Time

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024