Leko zet Degryse eens goed op zijn plaats

Leko zet Degryse eens goed op zijn plaats
Zaterdag 05 augustus 2017 - 13:30   I   door Redactie

Ivan Leko is niet van plan om zich zomaar neer te leggen bij de kritiek die er momenteel is. Zo zet hij analist Marc Degryse als eerste op zijn plaats.

"Als Club tegen een sterke tegenstander (AEK Athene, red.) uitkomt, moet Leko overwegen om terug te grijpen naar een vertrouwd systeem met vier achterin", zei Degryse.

Clubcoach Ivan Leko is het niet eens met die oplossing. "Ik ben niet iemand die koppig vasthoudt aan één systeem. Maar of je nu met drie achterin staat, met vier of met vijf, als je niet met de héle ploeg verdedigt, kom je altijd op dezelfde problemen, hoor. Ik zeg nog eens: in onze drie officiële wedstrijden (tweemaal tegen Basaksehir en in Lokeren, red.) was er bij elke aanval van ons 'overload' in de box van de tegenstander, en was er bij elke aanval van de tegenstander 'overload' in ónze zestienmeter", reageert Leko in Het Laatste Nieuws.

"Dat wil ook zeggen dat we fysiek in orde zijn - dat we alles kunnen belopen. Het is des te frustrerender voor mij dat je dan tegentreffers krijgt."

Poll: Heeft Leko gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I   Ivan Leko  I   Marc Degryse

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024