"Dat is wat Anderlecht duidelijk mist, KV Mechelen toonde dat gisteren wél"

Maandag 21 november 2016 - 09:25   I  

Tegen Zulte Waregem gaf Anderlecht de zege nog uit handen. De ploeg wordt compleet afgebroken, ook analist Marc Hendrickx ziet veel problemen.

Anderlecht straalt machteloosheid uit. Ik heb de indruk dat de club heel diep zit. René Weiler was deze week de eerste trainer, die al om versterking in januari vraagt. We zijn half november", schrijft Hendrickx in Het Belang van Limburg. "De trainer viel zijn spelers af, de spelers stelden na de match de veldbezetting van de trainer in vraag. Ik zie echt niet hoe ze dat dit seizoen nog kunnen rechttrekken. Want deze groep mist duidelijk leiders. Deschacht zou dat kunnen zijn maar die heeft andere katten te geselen en houdt wijselijk zijn mond. Tielemans en Dendoncker zijn nog te jong, anderen zie ik niet.”

“Als je het verschil niet kan maken puur op basis van kwaliteit, dan heb je chemie nodig tussen de trainer en zijn spelers. Zoals dat gisteren bij KV Mechelen zichtbaar was. De thuisspelers gunden Yannick Ferrera zijn revanche op Standard en zetten dat stapje extra. Ferrera en KV Mechelen staan inmiddels naast Standard... De Rouches lijken al even diep te zitten als Anderlecht.”

TAGS  I  KV Mechelen  I   Anderlecht

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022