Scorende Lukaku gaat meteen onderuit bij debuut

Scorende Lukaku gaat meteen onderuit bij debuut
Dinsdag 08 augustus 2017 - 22:40   I   door Redactie

Dinsdagavond speelden Real Madrid en Manchester United om de Europese Supercup. In een bloedwarm Skopje trok de Champions League-winnaar aan het langste eind.

Real begon uitstekend aan de partij en was duidelijk de betere ploeg. Die dominantie werd beloond in de 25ste minuut. Casemiro trapte een knappe steekbal van Carvajal voorbije De Gea, al stond de Braziliaan wel nipt buitenspel. United stelde daar niet veel tegenover. En Lukaku? Die kwam niet verder dan één flauw kopballetje, recht op Navas.

Na de thee zette Isco een schitterende aanval op met Bale. Na een mooie één-twee kwam de Spanjaard alleen voor De Gea. Hij legde de bal simpel in de verre hoek. Nog geen 5 minuten later kreeg Lukaku dé kans om de wedstrijd weer spannend te maken. Onze landgenoot miste onbegrijpelijk in de rebound na een kopbal van Pogba.

Bale liet op het uur de 3-0 liggen. Hij haalde verschroeiend uit vanuit een scherpe hoek, maar de bal ging via de lat terug het veld in. Wat later sloeg Lukaku dan toch toe. Hij tikte de rebound na een afstandsschot van Matic simpel binnen: 2-1.

In de slotfase viel Fellaini nog sterk in en zorgde voor dreiging met zijn fysieke kracht. Rashford kreeg nog dé kans op de gelijkmaker, maar Navas redde katachtig. Real Madrid wint zo voor het tweede jaar op rij de Supercup.

Poll: Lukaku speelde een goede partij

TAGS  I  lukaku  I   real madrid  I   manchester united

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024