"Ik heb de problemen tussen Club en Gent opgelost"

Vrijdag 11 augustus 2017 - 09:45   I   door Redactie

Roger Vanden Stock is voorzitter van Anderlecht. Hij heeft ook een belangrijke rol binnen de Pro League. Toch wordt Vanden Stock "een zwak figuur" genoemd.

"Dat weet ik, dat achtervolgt me al jaren, maar ik stoor mij er niet aan", zegt Vanden Stock in Het Laatste Nieuws. "Integendeel. Verzoenen is mijn stokpaardje. Wat mij interesseert, is het resultaat en van één ding ben ik honderd procent zeker: met een oorlog win je nooit iets, daar maak je alleen maar dingen mee kapot."

"Focussen op tegenstellingen helpt je niet vooruit, je moet elkaars raakpunten zoeken. En ik kan niet zeggen dat ik van die aanpak ooit al spijt heb gehad. Ik heb met niemand ruzie, ik word in het voetbal en in de zakenwereld als een betrouwbaar man gezien. Ik word heel vaak gevraagd om te bemiddelen, en heel vaak heb ik succes."

"Toen ik pas voorzitter was van de profliga, konden AA Gent en Club Brugge niet meer door één deur. Dus ben ik met beide partijen gaan praten. Het is nog altijd geen grote liefde tussen die twee, en dat moet ook niet, maar de situatie is wel weer werkbaar."

Poll: Vind jij Vanden Stock een zwak figuur?

TAGS  I  gent  I   club brugge  I   anderlecht  I   vanden stock

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024