Youri Tielemans bereidt zich al voor op een vertrek bij Anderlecht

Youri Tielemans bereidt zich al voor op een vertrek bij Anderlecht
Dinsdag 22 november 2016 - 15:19   I  

Het seizoen van Anderlecht verloopt desastreus en dat zou een leegloop wel eens kunnen vergemakkelijken. Zo lijkt Youri Tielemans vertrekkensklaar te staan.

In een interview met UEFA.com is Tielemans openhartig over de druk die op zijn schouders ligt. "Ik denk dat je bescheiden moet blijven en je jezelf moet zijn. Ik voel die druk eigenlijk niet zo. Ondertussen weet ik dat de mensen veel van me verwachten, maar dat verwacht ik ook van mezelf omdat ik weet dat ik goed genoeg ben voor een stap hogerop."

Tielemans lijkt zich vooral vooropgesteld te hebben een transfer naar een grote competitie te versieren. "Ik moet wel nog wat aan kracht winnen in de hoop op een transfer naar een grotere competitie. Ik hou van leuke passes en attractief voetbal, maar ik besef ook dat ik soms harder moet werken. (...) Mijn ambitie voor de toekomst? Eerst en vooral wil ik een goed seizoen draaien met Anderlecht. Dan ben ik klaar voor een stap hogerop. Niet nu meteen, maar afhankelijk van hoe het seizoen loopt."

TAGS  I  Youri Tielemans  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024