Voorzitter Vanden Stock verbreekt eindelijk stilte en spreekt supporters toe

Voorzitter Vanden Stock verbreekt eindelijk stilte en spreekt supporters toe
Dinsdag 22 november 2016 - 16:16   I  

Hij heeft een tijdje op zich laten wachten, maar na de grote heisa rond Anderlecht-trainer René Weiler kon voorzitter Roger Vanden Stock niet anders dan te reageren. Hij richtte zich tot de fans op de clubwebsite.

"Beste supporters, we winden er geen doekjes om, veel zaken moeten en kunnen beter. Sinds drie maanden, bouwen we samen een nieuwe ploeg", gaat Vanden Stock van wal. "RSC Anderlecht is een hechte familie, we laten ons niet onder druk zetten door externen. Iedereen zal zijn verantwoordelijkheid nemen, de spelers, de trainer en de staf, de directie, de fans en alle medewerkers van RSC Anderlecht. We zullen hard blijven werken om goede prestaties neer te zetten en resultaten te behalen."

"Deze groep heeft veel talent. Dat hebben we al meerdere keren bewezen dit seizoen. Ook Europees. De kwaliteit is er. Twee van onze A-spelers, bij ons opgeleid, zijn zopas Rode Duivels geworden en bijna alle spelers van het eerste van Sporting Anderlecht zijn internationals. We danken jullie alvast voor het vertrouwen en we rekenen op jullie om de ploeg te blijven steunen."

TAGS  I  Anderlecht  I   Roger Vanden Stock

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024