Club Brugge wacht nog een moeilijke terugwedstrijd

Donderdag 17 augustus 2017 - 22:37   I   door Redactie

Club Brugge wacht nog een moeilijke terugwedstrijd tegen AEK Athene. Club kon thuis niet winnen van de Grieken.

Club Brugge ging met een 0-0 de rust in tegen AEK Athene. Het was een ruststand waar de Bruggelingen heel tevreden mee mochten zijn. De Grieken namen ook de beste start. Ze hadden ook zomaar op voorsprong kunnen komen. Mantalos vond telkens doelman Horvath op zijn weg.

Naarmate de eerste helft vorderde, herstelde Club wel het evenwicht. De bezoekers lieten hen ook in de wedstrijd komen. Grote kansen leverde dat echter niet op.

Al snel na rust had Club een ideale kans laten liggen om op voorsprong te klimmen. Mechele kopte een voorzet van Vanaken over doel. Voor de thuisploeg werd de situatie gunstiger wanneer Livaja tegen zijn tweede gele kaart aanliep. Zelfs met een man minder bleven de Grieken gevaarlijk. Horvath stond pal op een knal van Lazaros.

Poll: Zal Club Brugge zich nog kwalificeren?