Transferupdate: Toptalent Miangue mogelijk naar Jupiler Pro League, Sels terug naar AA Gent?

Transferupdate: Toptalent Miangue mogelijk naar Jupiler Pro League, Sels terug naar AA Gent?
Dinsdag 22 november 2016 - 18:10   I   door Redactie

Stilaan maar zeker breekt de transferperiode weer aan. Vanaf januari mogen clubs weer transfers realiseren. Wij zetten de opvallendste geruchten op een rij.

*Ishak Belfodil vertrekt mogelijk al bij Standard. Hij is één van de topaanwinsten van de zomer, maar er zou behoorlijk wat interesse zijn.

* Nog bij Standard staat Alexander Scholz in de belangstelling van Everton. Mogelijk vertrekt ook de Deense verdediger tijdens de winterstop.

* Frank Vercauteren wordt genoemd als nieuwe coach van Anderlecht. René Weiler staat flink onder druk en sommige bestuursleden willen Vercauteren terughalen.

* Chelsea lonkt naar Leander Dendoncker. De middenvelder van Anderlecht kan ook rekenen op de belangstelling van onder meer Sevilla.

* Senna Miangue wordt mogelijk tot het einde van het seizoen uitgeleend door Inter om meer speelgelegenheid op te doen. Er gaan geruchten dat hij naar de Jupiler Pro League tijdelijk zou verhuizen.

* Matz Sels wordt genoemd bij AA Gent. Hij verliet deze zomer de Buffalo's, maar komt bij Newcastle weinig aan spelen toe.

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024