OH Leuven vindt ademruimte na zege tegen Cercle Brugge

Zondag 23 oktober 2016 - 13:34   I   door Redactie

In 1B heeft OHL redelijk makkelijk afstand kunnen nemen van Cercle Brugge. Door de zege krijgt Leuven wat ademruimte en staat het vierde, Cercle staat zevende en voorlaatste.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor Leuven. Al snel bracht Tabekou de thuisploeg op voorsprong. Net voor rust werd die voorsprong nog uitgediept: Azevedo zorgde voor de 2-0. Leuven domineerde de wedstrijd en verdiende de 2-0-voorsprong bij rust dan ook.

Pas na de rust kon Cercle echt gevaarlijk zijn. De poging van Khchab werd gestuit door Leuven-doelman Gillekens. Nadat Cercle-aanvaller Bertaccini uitbrak, werd hij neergehaald door Kocabas. Die kreeg een rode kaart en zo moest de thuisploeg nog zo'n tien minuten verder met een man minder. De zege kwam voor Leuven echter niet meer in het gedrang.