Castagne: "Had eerst een akkoord met die club"

Castagne:
Zondag 20 augustus 2017 - 21:14   I   door Redactie

Timothy Castagne verliet KRC Genk voor Atalanta, dat 6 miljoen euro voor hem betaalde. De Belgische rechtsachter geeft meer uitleg bij zijn transfer.

 "Aan het begin van de transferperiode heb ik de club laten weten dat ik wilde vertrekken. Hun antwoord was duidelijk, ze wilden niemand laten gaan. Bij Genk zijn ze ervan overtuigd dat ze dit jaar kampioen kunnen worden, daarom wilden ze de kern absoluut samenhouden. Maar vanuit mijn standpunt was in België blijven geen optie. Ik moest vertrekken", is hij duidelijk in Het Laatste Nieuws.

Nice werd het niet. "Zelf had ik eerst een akkoord met Nice, maar zij vonden 6 miljoen te veel. Ook Atalanta had eerder al interesse getoond en uiteindelijk waren we er snel uit. Ik denk niet dat die hoge transfersom extra druk op de schouders legt, ik zie het eerder als een grote blijk van vertrouwen in mijn capaciteiten. Ik vind het wel heel jammer voor Foket, zoiets wens je niemand toe. We kennen mekaar goed van bij de beloften, maar ik heb hem nog niet gebeld. Ik weet niet goed hoe hij zou reageren."

Poll: Was Atalanta een goede keuze?

TAGS  I  Nice  I   Atalanta  I   Genk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024