Leon Bailey doet straffe uitspraken over transfer in januari

Leon Bailey doet straffe uitspraken over transfer in januari
Woensdag 23 november 2016 - 06:44   I   door Redactie

Leon Bailey laat zich in Het Laatste Nieuws uit over zijn toekomst bij RC Genk. De aanvaller wordt gelinkt aan een vertrek in januari, omdat de interesse heel groot is.

"Ik wil wat het beste is voor mij en voor Genk", zegt Bailey. "Genk heeft heel veel voor mij gedaan. Ze hebben mij jaren geleden de kans gegeven om mij hier te ontwikkelen. Ik heb me hier altijd thuis gevoeld, dat vergeet je niet zomaar. Ik heb ook het gevoel dat ik hier nog elke dag beter word. Het is dankzij die evolutie bij Genk dat de grote clubs mij zijn beginnen te volgen. Mijn carrière stopt niet bij Genk, dat weet ik zeker. We moeten alleen kijken wat nu de beste beslissing is voor mijn toekomst en in alle eerlijkheid: op dit moment weet ik het gewoon niet."

Bailey is niet van plan om zomaar ergens te tekenen in januari (of in de zomer). "Als ik hier vertrek, moet ik spelen", vervolgt de Jamaicaan. "De competitie op zich maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Van kleins af aan was het altijd mijn droom om naar de Premier League te gaan. Maar stel dat Manchester United mij wil komen halen, maar ze kunnen mij niet garanderen dat ik zal spelen. Dan ga ik niet, zo simpel is het. Als ik geen speelgaranties krijg, dan blijf ik gewoon bij Genk. Ik ben 19 jaar, ik moet spelen om mij verder te blijven ontwikkelen. Ik ga niet naar een grote club om er op de bank te zitten."

TAGS  I  Leon Bailey  I   RC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024