Ex-bondscoach ziet twee grote problemen bij Standard

Ex-bondscoach ziet twee grote problemen bij Standard
Maandag 21 augustus 2017 - 13:32   I   door Redactie

Standard verloor afgelopen vrijdag kansloos met 0-4 van Zulte Waregem. Er zijn nog de nodige problemen in de Vurige Stede.

"Standard kreeg vrijdag een pak voor de broek. Opvallend hoe Sa Pinto achteraf voor de tv-camera reageerde. Ofwel was hij op van de stress, ofwel had hij een andere match gezien. Want Zulte Waregem was gewoon beter op alle vlakken. De journalist die de vragen stelde, had dus gelijk, maar Sa Pinto is een speciale kerel. Hij wil zich laten opmerken, maar ik heb vragen bij zijn manier van spelen. Sa Pinto heeft grinta in de ploeg gebracht, maar dat alleen is niet voldoende", stelt Wilfried Van Moer vast in Het Belang van Limburg.

"Hij wil heel de ploeg in blok laten verdedigen en aanvallen, zoiets kost erg veel krachten. Die flankverdedigers moeten telkens 70 meter overbruggen, dat houden ze niet vol. Sa alleen in de spits werkt ook niet, hij staat op een eiland. Ik ben benieuwd wat hij zal veranderen, want hoe je het draait of keert, die 0-4 is aangekomen bij de fans, hoor.”

Poll: Moet Standard het tactisch anders aanpakken?

TAGS  I  Standard  I   Wilfried Van Moer

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024