'Sampdoria begint geduld met Dennis Praet te verliezen'

'Sampdoria begint geduld met Dennis Praet te verliezen'
Woensdag 23 november 2016 - 11:49   I  

Afgelopen zomer verliet Dennis Praet Anderlecht voor het Italiaanse Sampdoria. Hij kostte zo'n tien miljoen euro en was dus een topaankoop voor de club, maar erg veel liet hij nog niet zien.

Dennis Praet speelde vaak in het begin van het seizoen, maar daarna was het veel minder. In tien competitiewedstrijden mocht Praet nog maar vier keer starten en viel hij drie keer in. Zo speelde hij gemiddeld 38,9 minuten per wedstrijd.

In eerste instantie was men nog vergevingsgezind tegenover Praet. "Praet moet nog veel groeien’, zei coach Marco Giampaolo na zijn debuut tegen AC Milan. "Hij is gekatapulteerd in een werkelijkheid die hij nog niet kent." De Gazzetta dello Sport noemt hem "een speler met goeie voeten, maar nog te timide."

Maar nu, meer dan twee maanden na zijn debuut, begint het geduld van Sampdoria wat op te geraken. Ondanks het feit dat Praet vaak niet op zijn lievelingspositie als nummer tien mag spelen en op de flanken wordt opgesteld, verwacht de club dat Praets aanpassingsperiode stilaan voorbij is, weet Sport/Voetbalmagazine. De club wil dat Praet eindelijk toont waarom het zoveel geld aan hem uitgaf.

TAGS  I  Dennis Praet  I   Sampdoria

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024