Spelers van Anderlecht hopen op deze ploegen in de Champions League

Spelers van Anderlecht hopen op deze ploegen in de Champions League
Donderdag 24 augustus 2017 - 08:12   I   door Redactie

Anderlecht kent vandaag zijn tegenstander in de Champions League. Sofiane Hanni, Sven Kums en Massimo Bruno hebben zo hun voorkeuren en verklapten die aan Het Nieuwsblad.

Hanni: "Ik ben geboren in Parijs, maar zou veel liever Real Madrid loten dan PSG. Ik ben een grote fan van die club en zeker van Zinédine Zidane. Ik hield al van Zizou als speler, maar als coach is hij echt ongelofelijk. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud.”

Dendoncker: "Ik ben supporter van Barcelona. Van jongs af aan bekijk ik zowat al hun matchen. Zelfs toen ik als jongetje geen jota begreep van het Spaanse commentaar op de live streaming. Daarom zou het geweldig zijn nu al hun sterren te treffen, ook al is Neymar weg."

Kums: "Toen ik met Gent in de Champions League zat, heb ik quasi gebeden om Barcelona. Uiteindelijk kwamen we in een groep terecht (met Zenit, Lyon en Valencia, nvdr.) waarin niemand er echt bovenuit stak en we overwinterden in de Champions League. Die beleving wil ik ook met Anderlecht meemaken. Geef mij dus maar een meer haalbare groep. Zonder Barcelona.”

Bruno: "In onze familie zijn wel allemaal Juve-fans. Maar het heeft ook te maken met het Heizeldrama. Mijn papa stond in 1985 op de tribunes en had heel veel geluk dat hij ongedeerd uit het drama kwam. Juve zou symbolisch zijn.”

Poll: Zal Anderlecht stunten als het tegen een Europese topclub moet?

TAGS  I  Champions League  I   Anderlecht  I   Barcelona  I   Juventus  I   Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024