Vanden Stock komt met erg slecht nieuws over Dendoncker

Vanden Stock komt met erg slecht nieuws over Dendoncker
Vrijdag 25 augustus 2017 - 06:07   I   door Redactie

Het is bij Anderlecht toch enigszins paniek rond Leander Dendoncker. De middenvelder wil absoluut vertrekken deze zomer en de transfermarkt is nog minder dan een week open.

Anderlecht wil hem graag nog een jaar houden en toewerken naar een transfer in juni 2018. Christophe Henrotay, de zaakwaarnemer van Dendoncker, ziet zo'n constructie wel zitten. De speler echter veel minder.

“Henrotay is een goeie makelaar”, zegt Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock in Het Nieuwsblad. “Maar zaakwaarnemers moeten nu vechten om spelers als Dendoncker te behouden. Daarom moet de makelaar soms luisteren naar de grillen van de speler. De druk van het grote geld wordt stilaan onhoudbaar."

Als Dendoncker vertrekt, komt er zelfs geen vervanger. "Als je de inflatie van de spelerslonen ziet... We kunnen niet blijven volgen. Kijk, als Dendoncker nu nog vertrekt, is er geen tijd om nog een vervanger te halen. Dan spelen managers de tijdsdruk tegen je uit en eisen ze het maximum. Anderlecht probeert zijn geld wel intelligent te beheren, maar er zijn limieten.”

Poll: is Anderlecht fel verzwakt zonder een vervanger voor Dendoncker?

TAGS  I  anderlecht  I   vanden stock  I   dendoncker

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024