Herman Van Holsbeeck afgemaakt: "Dat doen ze bij Club Brugge helemaal anders"

Herman Van Holsbeeck afgemaakt:
Donderdag 24 november 2016 - 06:37   I   door Redactie

Herman Van Holsbeeck beet gisteren van zich af in de pers na alle kritiek die hij en Anderlecht over zich heen kregen. Hugo Camps kan maar weinig begrip opbrengen voor de reactie van de Anderlecht-manager.

"Er zit één vlekje op zijn volmaaktheid: kritiek kan hij niet velen. Bij iedere crisette van de club trekt hij ten aanval en altijd zijn de media de vijand. Ook nu weer. We zouden ons bezondigd hebben aan desinformatie over René Weiler. Nee, meneer Van Holsbeeck. U beoefent de loyaliteit van de blinde en de kreupele. U bent ziende blind en Weiler is zo kreupel van gedachten als een dwaallicht. Uw verwijt aan de media slaat nergens op", aldus Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Wat zo charmant is aan Club Brugge is dat ze hun onvoltooidheid niet op rekening van anderen schuiven. Het verlies in Leicester was hún verlies. Michel Preud’homme kan weleens humeurig zijn, maar complottheorieën zijn hem te min. Alle falen is eigen falen. Ook het Clubbestuur aast niet op lynchpartijen van sportchefs bij de kranten. Ze respecteren de scheiding der machten. Jammer dat een seigneur als Herman Van Holsbeeck zich zo vergaloppeert in dubieuze aanhorigheid."

TAGS  I  Hugo Camps  I   Anderlecht  I   Herman Van Holsbeeck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024