Ontslag voor coach van Belgische topclub? "Ik vrees het ergste"

Ontslag voor coach van Belgische topclub?
Dinsdag 29 augustus 2017 - 18:45   I   door Redactie

Heel wat topclubs laten het op dit moment afweten. Anderlecht, Standard en AA Gent zijn slecht aan het seizoen begonnen.

Wilfried Van Moer, clubicoon van Standard, schrikt van de slechte start van de Rouches.  "Ik ben verwonderd, ja. Nieuwe spelers, een nieuwe trainer. Het is moeilijk te zeggen aan wat het ligt, maar zoals het nu is... Dat is slecht", aldus Van Moer.

"Het zou niet mogen voor Standard. Op grinta, lopen en vechten blijf je geen wedstrijden winnen. Op Sclessin verwachten ze ook mooi voetbal."

"Kijk: Sá Pinto heeft twee weken de tijd om de problemen op te lossen. Veel veranderen kan hij niet, hij zal vooral moeten inpraten op zijn spelers en dan vooral de verdediging. Want de wedstrijd tegen Charleroi wordt belangrijk. Er zijn twee matchen die tellen voor de supporters van Standard: Charleroi en Anderlecht", aldus Van Moer. 

"Ik vrees voor het ergste, ik zie het niet goed aflopen. En dan zal de trainer - die ook goed werk geleverd heeft in het begin van het seizoen - zijn krediet verliezen en automatisch onder vuur liggen."

Poll: Zal Sa Pinto ontslagen worden?

TAGS  I  sa pinto  I   standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024