Jankovic heeft opmerkelijke boodschap voor zijn groep na lange schorsing Andrade

Jankovic heeft opmerkelijke boodschap voor zijn groep na lange schorsing Andrade
Vrijdag 25 november 2016 - 09:44   I  

Standard sleepte verdiend nog een puntje uit de brand tegen Celta De Vigo, maar dat werd wat overschaduwd door het nieuws dat Standard-speler Darwin Andrade voor vier maanden geschorst zou zijn. Pas twee uur voor de wedstrijd werd dat nieuws bekendgemaakt.

Standard moest winnen om een serieuze stap richting kwalificatie te zetten. Nu zal het nog zeer lastig worden. Toch was trainer Jankovic zeer mild gezien de omstandigheden.“Ik moet ze feliciteren met hun werk in deze lastige context. We verloren Andrade minder dan twee uur voor de wedstrijd", vertelde hij achteraf. "Fiore trok goed zijn streng op de linksachter. Zijn inbreng werd al als een vervanging beschouwd waardoor we een man minder konden inbrengen.” Andrade stond immers al op het wedstrijdblad en moest dus nog geschrapt en vervangen worden.

“Buiten dat schot van Guidetti en het doelpunt hebben we weinig weggegeven. We reageerden goed. We verdienden dit punt, misschien zelfs drie. Nu moeten we over twee weken thuis winnen van Ajax. En uiteraard deze prestatie verderzetten in de Belgische competitie."

TAGS  I  Standard  I   Celta De Vigo  I   Aleksandar Jankovic

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023