Anthuenis waarschuwt Club voor 'miskoop' van Anderlecht

Anthuenis waarschuwt Club voor 'miskoop' van Anderlecht
Zondag 23 oktober 2016 - 14:06   I   door Redactie

Vanmiddag staat er de klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Een wedstrijd die de Bruggelingen graag willen winnen om de eeuwige rivaal niet verder te zien uitlopen.

"Maar deze wedstrijd is niet beslissend voor de titel", is de mening van Aime Anthuenis in De Zondag. "Dit is eerder een prestigeduel. Het thuisvoordeel kan voor Club Brugge wel steun geven, zeker omdat het tegen hun grote rivaal is. Bovendien is Anderlecht een ploeg die ook in de competitie niet kan overtuigen."

Een speler die bij Anderlecht niet kan overtuigen is Nicoale Stanciu. Hij krijgt de laatste weken dan ook veel kritiek te slikken. De Roemeen zou aanpassingsproblemen hebben. "Misschien komt hij deze namiddag wel bovendrijven", bedenkt de ex-coach zich. "Ik heb de indruk dat hij in zware wedstrijden nog moeite heeft met het ritme en de duelkracht mist, maar dat is een kwestie van aanpakken."

"Al kan Anderlecht sowieso uitpakken met zijn extra wapen Lukasz Teodorzyck. Die scoort tegenwoordig met zijn ogen dicht."

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Aimé Anthuenis  I   Nicolae Stanciu

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024