Tielemans erg verrast door vraag van bondscoach Martinez

Tielemans erg verrast door vraag van bondscoach Martinez
Zondag 23 oktober 2016 - 14:09   I   door Redactie

Youri Tielemans stoomt zich klaar voor de topper van straks tegen Club Brugge. De middenvelder van Anderlecht wil intussen ook nog eens spreken over de Rode Duivels.

De voorbije interlandweek was een erg speciale voor Tielemans. Hij zou met de beloften meespelen, maar dat draaide even anders uit. "We hadden op maandag een meeting en daarna een training met de beloftenploeg", weet de youngster nog in Het Laatste Nieuws. "Voor de meeting kwam Johan Walem op mij afgestapt: 'Ik heb een cadeautje voor je. Martínez heeft straks een onderhoud met jou om je te vertellen dat je bij de A-ploeg komt.' "

"Tijdens de meeting kwam de bondscoach in de zaal en sprak hij de hele groep toe - dat hij geloofde in ons, en dat kwalificatie voor het EK een boost zou zijn voor het hele voetbal in België. Daarna sprak hij mij onder vier ogen. Hij vroeg mij de hele week bij de Rode Duivels te blijven. Maar ik had geen kleren bij - onderbroeken, sokken... - of wasgerief! Met de beloften mocht je 's avonds naar huis, de A-ploeg bleef in afzondering in het hotel. Ik ben nog snel naar huis moeten rijden om mijn spullen te halen. Ik was net op tijd in de kleedkamer. 'Ah, wat doet gij hier?', vroegen ze allemaal. 'Meetrainen. Mag het?', heb ik geantwoord."

TAGS  I  Youri Tielemans  I   Roberto Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024