"Transfer van 50 miljoen euro voor Club Brugge"

Zaterdag 26 november 2016 - 07:58   I   door Redactie

Club Brugge wil de jackpot voor José Izquierdo. CEO Vincent Mannaert verwacht dat de transferprijs nog is opgedreven na zijn knappe goal tegen Leicester City in de Champions League.

"Club Brugge en José Izquierdo denken nu aan een transfersom van dertig, veertig miljoen en een nettosalaris van vier miljoen, die verscheidene clubs uit de grote competities op de tafel gaan leggen. Misschien wel vijftig, om de concurrentie geen enkele kans te geven. Ik geniet mee, maar ben tevens huiverig voor een teleurstelling", zegt Jan Mulder in zijn column in Het Laatste Nieuws. 

"Zou één bal in de kruising van een Joske de zakenmannen en sjeiks van AC Milan en Manchester City slap van verliefdheid maken? Er zijn gekkere dingen gebeurd: de zestig miljoen bijvoorbeeld, die Paris Saint-Germain aan Chelsea betaalde voor David Luiz. Deze rare snuiter voldeed in Frankrijk natuurlijk ook niet en, Chelsea kocht hem terug voor een nog steeds hemeltergend te hoog bedrag van veertig miljoen."

"Denk groot en surrealistisch. Wees Joske. Laat deze kans niet liggen. Haal het onderste uit de kan. Smeed het ijzer nu het heet is. Open de onderhandelingen met de vreemde sjeik of tycoon boven de zeventig. Nee, doe maar tachtig."

TAGS  I  Club Brugge  I   Jan Mulder  I   José Izquierdo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024