Westerlo haalt drie keer een achterstand op

Zaterdag 26 november 2016 - 22:19   I   door Redactie

Een bijzonder spectaculaire wedstrijd tussen Eupen en Westerlo heeft geen winnaar opgeleverd. Westerlo haalde liefst drie keer een achterstand op.

Eupen trof al na twee minuten raak. Sylla bediende Lazare, die er 1-0 van maakte. Een slechtere start kon Westerlo zich niet indenken, maar Silvere Ganvoula stelde al heel snel gelijk. Hij kopte een bal via de lat binnen. Eupen kwam in de 20ste minuut echter al opnieuw op voorsprong. Een knal van Bassey belandde voorbij doelman Van Langendonck.

Maar weer kwam Westerlo terug in een knotsgekke eerste helft. Ganvoula trapte op de paal ,maar Buyens scoorde in de rebound. Na de rust liep Eupen nog maar eens uit. Henry Onyekuru vloerde Van Langendonck een derde keer. Westerlo toonde zich echter bijzonder veerkrachtig en kwam nog een derde keer terug. Benji De Ceulaer trapte de bal in de hoek binnen. Nadien kreeg vooral Eupen nog de kans om te scoren, maar het bleef bij die spectaculaire 3-3.

Eupen - Westerlo 3-3
2' Amani 1-0, 11' Ganvoula 1-1, 20' Bassey 2-1, 31' Buyens 2-2, 47' Onyekuru 3-2, 54' De Ceulaer 3-3