Lukaku maakt indruk bij United, Batshuayi de held bij Chelsea

Woensdag 27 september 2017 - 22:38   I

Naast de partij van Anderlecht stonden er nog enkele lekkere matchen op het programma woensdagavond. Zo nam PSG het op tegen Bayern München.

<p><strong>GROEP Astrong>p> <p><strong>CSKA Moskou - Man United 1-4strong>p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Lukaku was de grote man bij de Reds. Met twee doelpunten had hij een stevig aandeel in de zege. De andere treffers kwamen op naam van Martial (op penalty) en&nbsp;Mkhitaryan. In het slot milderde&nbsp;Kuchaev nog.p> <p><strong>FC Basel - Benfica 5-0strong>p> <p>&nbsp;p> <p><strong>GROEP Bstrong>p> <p><strong>PSG - Bayern M&uuml;nchen 3-0strong>p> <p>Op papier was dit een topduel, maar in de praktijk was PSG een maatje te groot voor de Duitsers. Alves en Cavani zorgden al voor de 2-0-ruststand. Na de pauze maakt Neymar er zelfs 3-0 van.p> <p><strong>Anderlecht - Celtic 0-2strong>p> <p>&nbsp;p> <p><strong>GROEP Cstrong>p> <p><strong>Atl&eacute;tico Madrid - Chelsea 1-2strong>p> <p>In het nieuwe stadion van Atl&eacute;tico kwam de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong na een doelpunt van Griezmann op penalty. Na de rust zorgde Hazard met een assist voor de gelijkmaker. Morata kopte zijn voorzet feilloos binnen. In de absolute slotseconde zorgde Batshuayi zelfs nog voor de winnende treffer.p> <p><strong>Qarabag FK - AS Roma 1-2strong>p> <p>&nbsp;p> <p><strong>GROEP Dstrong>p> <p><strong>Juventus - Olympiakos 2-0strong>p> <p><strong>Sporting Lissabon - Barcelona 0-1strong>p> <p><strong>Tags: Lukaku, Manchester United, Batshuayi, Chelseastrong>p> <p>&nbsp;p>

Poll: Is Lukaku de beste speler van deze CL-speeldag?