Mulder vol bewondering voor Weiler: "En ze geloven het ook"

Mulder vol bewondering voor Weiler:
Maandag 28 november 2016 - 12:37   I   door Redactie

Jan Mulder is ergens nog onder de indruk geraakt van René Weiler na de 7-0-overwinning tegen Moeskroen. Dan heeft Mulder het niet plots over dat goede resultaat.

"René Weiler over vijand Pers. Eerder in de nabespreking van de match met de journalisten antwoordt hij op de vraag “Hoe belangrijk was het om te winnen met mooi voetbal?” met: “Het is altijd belangrijk te winnen, maar misschien vandaag nog een beetje meer. Ik ben vooral tevreden over de manier waarop, ja.” René Weiler is ook maar een mens en spreekt zichzelf zo nu en dan een beetje tegen. Hij zal dat moeten accepteren", aldus Mulder in HLN.

"Mooi en zelfs bewonderenswaard aan hem is zijn koppigheid", vervolgt Mulder. "Pers deugt niet. Pers is volgens René uit op de ondergang van Anderlecht. Je kunt dit een uiterst curieuze vertekening van de werkelijkheid vinden (de pers ziet Anderlecht graag mooi voetballen), maar je creëert misschien wel een goed spanningsveld en een ideale motivatie voor de spelers, wanneer die deze onzin ook geloven: wij tegen de krant."

TAGS  I  Jan Mulder  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024