Anthuenis zwaar onder de indruk: "Technisch de beste ploeg in België"

Anthuenis zwaar onder de indruk:
Maandag 28 november 2016 - 15:03   I   door Redactie

Aimé Anthuenis is aardig onder de indruk geraakt van KV Oostende. De kustploeg veegde de vloer aan met RC Genk: 6-0 na een heerlijke wedstrijd van KVO.

“Oostende toonde gisteren aan tegen Genk dat het zeker op het niveau zit van vorig jaar (toen het herfstkampioen werd, red.). Je kan altijd opwerpen dat Genk zwak presteerde op Oostende, maar ik heb een zeer sterke thuisploeg gezien. Het naar voor verdedigen en het technische vernuft dat in de ploeg zat was indrukwekkend. Vooral op het vlak van techniek moeten ze in België voor niemand onder doen", aldus Anthuenis tegenover De Zondag. 

"Meer bepaald Berrier toonde zich met zijn balvastheid en laatste pass van goudwaarde voor de kustploeg. Ook Dimata en Musona laten me vaak een goede indruk. Bovendien kan Vanderhaeghe terugvallen op een stevige bank en loopt het achteraan ook gesmeerd. Onder meer Milic is aan een sterke periode bezig. Ze hebben de tweede plaats in het klassement niet gestolen. Dat is nog geen garantie op de titel, maar een ticket voor play-off 1 lijkt me een redelijk grote zekerheid.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Aimé Anthuenis

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024